Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Zwarte Cross 2018 schrijft geschiedenis met razendsnelle kaartverkoop

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 3 april 2018 om 11:30

Den Bosch – 3 april 2018 – Zwarte Cross 2018 is volledig uitverkocht! Het festival gaat aankomende zomer voor het derde jaar op rij een bomvolle editie tegemoet. Dat het festival uitverkocht zou zijn was al verwacht, maar zo snel had de organisatie niet verwacht.

We hebben slecht nieuws als jij nog geen tickets voor de aankomende editie van Zwart Cross hebt. Het festival is namelijk volledig uitverkocht. Het vierdaagse evenement is voor het eerst in haar geschiedenis op voorhand al uitverkocht. De campingtickets waren in november 2017 al binnen vier minuten vergeven en inmiddels zijn ook alle dagkaarten de deur uit.

Dat het festival zo snel is uitverkocht is helemaal niet zo gek. De organisatie van het festival heeft tot nu toe al aardig wat mooie namen weten te regelen, zoals Volbeat, Kaiser Chiefs en Danko Jones. Zwarte Cross zal ook dit jaar weer zo’n 250 bands en meer dan 1.000 theaterartiesten verwelkomen, verdeeld over 33 podia. Daarnaast is ook de top van de internationale motorcross wereld weer aanwezig! De aankomende editie van Zwarte Cross vindt op 12, 13, 14 en 15 juli plaats in de Achterhoek. Meer info is te vinden op de website van het event.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch