Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Mirella Netten

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op zaterdag 3 september 2011 om 09:03

's-Hertogenbosch - 2 september 2011 - Mirella Timmermans Netten, geboren op 26 juni 1982, is na een jaren slepende ziekte op vrijdag 2 september 2011 overleden. Moeder, vrouw, familie en een vriendin voor velen heeft gestreden vol moed en trots, maar de ziekte werd haar teveel. Mirella was naast de dochter van één van de oprichters van Radio Caroline en Atlantis, ook vrijwilliger bij de Brabantse zender.

In de piratentijd was zij als jong meisje altijd aanwezig om de telefoon aan te nemen en later werd zij bekend als het "bloemenmeisje". Mirella gaf bij vele live concerten van de omroep de bloemen aan de artiesten op het podium en zij was dan ook geliefd bij vele artiesten in Nederland en België. Ook was zij jarenlang actief achter de schermen bij de radio en alle concerten.
Voor alle medewerkers en het bestuur van Radio Atlantis zal Mirella altijd een grote plek in ons hart blijven houden. Rust in vrede.

Op donderdag 8 september 2011 werd Mirella Timmermans Netten begraven. Ze werd slechts 29 jaar. Honderden familieleden, vrienden, kennissen en collega's woonden de uitvaart bij. Nog nooit waren er zoveel bloemen (roze) bijeen in de Heilige Hart Kerk en later op begraafplaats Orthen. Aan het hele afscheid van deze dag was af te zien hoe geliefd Mirella was. Mirella zal altijd haar eigen pagina houden op deze website. Ze zal zeker nooit worden vergeten door iedereen die ze lief had.


Rechts op de foto Mirella tijdens Atlantis Live 2006 in de Brabanthallen.


Mirella met haar dochter in de studio van Atlantis in december 2009.


Mirella samen met zanger Jannes.


Mirella geeft bloemen aan Wesly, de zanger uit Tilburg.


Mirella geeft bloemen aan zanger Antonio tijdens een concert voor de CliniClowns.

 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch