Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Hertogstad Televisie

Den Bosch – 2 april 2015 - De stichting Atlantis Lokaal maakte donderdag 2 april de naam van hun nieuwe televisiezender bekend; Hertogstad Televisie.

De stichting is momenteel één van de aanvragers voor de vergunning inzake de nieuwe lokale omroep van de gemeente Den Bosch. De inhoudelijke kant van de nieuwe omroep is nog niet bekend, maar de stijl en naam wel. Onder de nieuwe naam zal het complete medium gaan werken; televisie, kabelkrant, internet en sociale media.

De radio-uitzendingen worden gecommuniceerd met de naam Radio Atlantis en deze zal ook op de achtergrond van de kabelkrant op televisie te horen zijn. Nieuws, sport en agenda items lopen als een rode draad door alle media. Bron: Brabants Dagblad

Den Bosch – 2 april 2015 - De stichting Atlantis Lokaal, momenteel één van de aanvragers voor de vergunning inzake de nieuwe lokale omroep van de gemeente ’s-Hertogenbosch, maakte vandaag de naam van hun nieuwe televisiezender bekend; Hertogstad Televisie.

Komende week zijn er nog verschillende gesprekken met televisiemakers over de inhoudelijke kant, maar de stijl en naam waaronder de stichting wil gaan uitzenden is dus bekend. Onder de nieuwe naam zal het complete medium gaan werken; televisie, kabelkrant, internet en sociale media.

Binnenkort zal de Bossche omroep hun televisie plannen presenteren. De radio-uitzendingen worden gecommuniceerd met de naam Radio Atlantis en deze zal ook op de achtergrond van de kabelkrant op televisie te beluisteren zijn.

Nieuws, sport en agenda items zullen als een rode draad door alle media in een horizontale programmering worden gebracht. Het hoofddomein wordt hertogstad.tv. Bron: Dichtbij Den Bosch.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch