Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Radio-DJ Edwin Evers stopt met ochtendshow

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 23 maart 2018 om 15:13

Den Bosch – 23 maart 2018 – Edwin Evers gaat stoppen met zijn ochtendshow “Evers staat op” bij Radio 538. Dit maakte de dj vanochtend bekend. Eind 2018 zal de populaire show voor het laatst te horen zijn. Het is nog niet duidelijk wie de radio-dj gaat vervangen. Hij stopt aan het einde van 2018.

Er gingen al een tijdje geruchten rond, maar vanochtend bevestigde de DJ dat hij gaat stoppen met zijn ochtendshow. Na maar liefst 21 jaar, waarvan 18 bij 538, vindt de bekende radio-dj het tijd voor wat meer ruimte in zijn leven voor andere dingen. Hij stopt aan het einde van 2018.

Edwin nam de zware beslissing drie weken geleden, vertelde hij tijdens zijn show vanochtend. Hij had het er hoorbaar moeilijk mee, maar geeft aan te willen stoppen op het hoogtepunt van de show en zich meer te willen concentreren op zijn muziek. De 538-dj heeft zijn eigen band, de Edwin Evers Band. Op zaterdag 19 mei staat de band op Live at Amsterdam Bos. Toch sluit Evers een vervolgcarrière op de radio niet uit. “Ik kijk uit naar een ander leven waarin ik hopelijk meer ruimte ga krijgen om me bezig te houden met het schrijven en het maken van muziek, voordat ik eventueel zou beginnen aan een nieuw radioavontuur”, aldus de dj.

Evers begon zijn radio-carrière 21 jaar geleden op 3FM, toen al heette zijn show ‘Evers Staat Op‘. Drie jaar later ging hij naar 538, waar hij 18 jaar lang trouw in de ochtend te horen was. De show van Evers is al jarenlang het best beluisterde radioprogramma van Nederland.

Het is nog niet duidelijk wie de radio-dj gaat vervangen. 538 geeft op haar website aan dit binnenkort bekend te maken. Voor 538 wordt het een uitdaging de nummer 1 positie in de ochtend vast te houden. Radio-dj Erik de Zwart verwacht dat er tussen radiozenders een strijd gaat plaatsvinden om de gewilde toppositie.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch