Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Beyoncé en Jay-Z geven extra concert in Amsterdam

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 21 maart 2018 om 14:20

Den Bosch – 21 maart 2018 - Beyoncé en Jay-Z geven naast hun concert op 19 juni, ook een concert op 20 juni in de Johan Cruijff Arena. Het eerste concert van het stel was binnen 45 minuten uitverkocht.

Maandag 26 maart start de kaartverkoop van het extra concert in Amsterdam. Je kan om 10 uur je kaartje bestellen via ticketmaster. Een speciale voorverkoop start voor leden van Beyoncés fanclub de Beyhive en voor gebruikers van muziekstreamingdienst TIDAL al op woensdag 21 maart om 10.00 uur. De On The Run Tour II start op 6 juni in Cardiff (Groot Brittannië) en gaat daarna langs verschillende Europese en Amerikaanse steden.

In 2014 ging het stel, dat op 4 april tien jaar getrouwd is, ook al eens gezamenlijk op tournee. Destijds gaven ze slechts twee Europese concerten, in de Franse hoofdstad Parijs.

Is het jou niet gelukt om tickets te scoren voor de eerder aangekondigde show van Jay-Z en Beyoncé in de Amsterdam ArenA? Dan hebben we goed nieuws voor je: het koppel heeft zojuist een extra show aangekondigd! De rapper en Queen B staan ook op 20 juni in het Amsterdamse stadion. Het populaire stel brengt hun On The Run II-tour zodoende twee keer naar de ArenA.

Tickets voor de extra aangekondigde show gaan op maandag 26 maart in de verkoop en zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch