Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Show Jay-Z en Beyoncé in Amsterdam ArenA razendsnel uitverkocht

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 19 maart 2018 om 14:09

Den Bosch – 19 maart 2018 – De show van Beyoncé en Jay-Z is volledig uitverkocht! Degene die een kaartje hebben kunnen krijgen hebben erg veel geluk gehad. Reguliere tickets voor de show van het sterrenkoppel vlogen zoals verwacht binnen no-time de deur uit. In juni zijn de twee te zien in Amsterdam.

De show van het stel is wel erg snel uitverkocht! De tickets, die op maandag 19 maart in de reguliere verkoop gingen, waren al binnen 40 minuten vergeven. De rapper en zijn Queen B brengen hun On The Run II-tour zodoende naar een volle Amsterdam ArenA. Het koppel betreedt het Amsterdamse podium op dinsdag 19 juni.

Als je helaas geen tickets hebt kunnen scoren bij de de pre-sale of reguliere verkoop hebben wij een paar tips!:
- Blijf Ticketmaster nog even in de gaten houden! Wie weet vallen er nog tickets terug, bijvoorbeeld door mislukte transacties
- Plaats een oproep op Facebook, Twitter of Instagram! Wellicht heeft iemand binnen je netwerk nog tickets over.
- Check sites als Marktplaats, Ticketswap of een vertrouwde secundaire aanbieder van tickets. Je betaalt hier wat meer, maar je bent er dan in ieder geval wel bij!
- Ga op zoek naar win acties en prijsvragen! Veel grote media houden regelmatig win acties voor concerten, zeker voor grote shows zoals deze!

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch