Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Graspop 2018 maakt line-up compleet met laatste 16 namen

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 15 maart 2018 om 13:40

Den Bosch – 15 maart 2018 – De line up van Graspop 2018 is eindelijk compleet! Het Belgische metalfestival kondigde dinsdag haar aller laatste namen aan. Met 16 acts maakte het festival de line up compleet. Onder meer Billy Talent, Kataklysm, Avatar en Vandenberg’s Moonkings completeren de line-up.

Ook kondigde de festivalorganisatie tevens aan dat de kaartverkoop als een speer gaat en dat is zeker niet gek! ! Graspop heeft dit jaar opnieuw een aantal namen van wereldformaat weten te strikken, zoals Guns N’ Roses, Iron Maiden, Volbeat, Ozzy Osbourne, Avenged Sevenfold, Megadeth, Judas Priest, A Perfect Circle, Ghost en nog veel meer. Graspop meldt dat 85% van de reguliere ‘Combi XL’-tickets, die toegang geven tot alle vier de dagen van het evenement, al verkocht zijn.

De reguliere combi-tickets zijn al helemaal uitverkocht, deze tickets zijn geldig voor de vrijdag, zaterdag en zondag van het festival. Reguliere dagtickets zijn nog volop verkrijgbaar. De aankomende editie van het zware festival vindt aankomende zomer op 21, 22, 23 en 24 juni plaats op de traditionele Stenehei in het Belgische Dessel. Meer info over GMM en de kaartverkoop is te vinden op de website van Graspop.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch