Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Boyband Fource wint Junior Song Festival

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 18 september 2017 om 13:52

Den Bosch – 18 september 2017 – De Boyband Fource heeft afgelopen zaterdag het Junior Song Festival gewonnen. De groep is bekroond tot de Nederlandse winnaar van het Junior Songfestival. De vier jongens gaan 26 november Nederland vertegenwoordigen in Georgië.

De vier jongens van de Boyband pakten dit weekend de titel door in de finale af te rekenen met zangeressen Montana en Sezina. Dit was nog niet makkelijk, omdat de jongens nog maar kortgeleden samengesteld werd uit vier solo-artiesten. De jury van het songfestival liet de zangers tijdens de auditie weten dat ze meer talent zagen in een groepje van vier dan in vier eenlingen. Zo is de Boyband ontstaan.

Tijdens de finale van het Song Festival wisten de vier bandleden met het lied “September Song” van JP Cooper de hoogste scores te bemachtigen. Kim-Lian van der Meij, Tim Douwsma en Sharon Doorson vormden dit jaar de vakjury.

De vier jonge zangers gaan op 26 november Nederland vertegenwoordigen in Georgië tijdens de kindereditie van het Eurovisiesongfestival. Nederland heeft de Europese editie van het Junior Songfestival één keer eerder gewonnen. 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch