Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Hiphopfestival WOO HAH! verhuist naar Beekse Bergen

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 15 september 2017 om 10:58

Tilburg – 15 september 2017 – Het internationale hiphopfestival WOO HAH! gaat verhuizen! De laatste 4 jaar heeft het festival plaatsgevonden op de Spoorzone in Tilburg. De vijfde editie komt naar de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Dit heeft de organisatie vrijdagochtend bekendgemaakt.

Na een uitverkocht festival in 2017 wil de organisatie uitbreiden. Met 15.000 bezoekers per dag en een uitverkochte camping maakt WOO HAH! zich klaar voor iets nieuws in 2018. Naast 2 volle festivaldagen op zaterdag en zondag bieden ze de campingbezoekers een extra avond gevuld met dj’s en live acts op vrijdag. Dit heeft de organisatie laten weten op de website.

Het hiphopfestival is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de bekendste hiphopfestivals van Europa. De eerste editie in 2014 trok het festival nog maar 4.000 bezoekers. In 2017 waren dit er 15.000. Het festival was dan ook al maanden van tevoren volledig uitverkocht. Op internet waren er nog duizenden mensen die tickets wilden bemachtigen.

“Misschien zouden we wel 22.000 bezoekers per dag kunnen hebben, maar dat is op deze locatie niet passend”,zei organisator Ruud Lemmen over de Spoorzone. “We willen de charme en het karakter niet verliezen, maar het is wel zo dat elke vierkante meter hier zes keer in gebruik is”.

De Spoorzone was een perfecte locatie volgens Lemmen. De uitstraling had een perfecte match met Woo Hah, wat de capaciteit betreft was dat een ander verhaal. Met de nieuwe locatie in Hilvarenbeek kan het festival duizenden bezoekers meer trekken. Het festival vindt volgend jaar plaats op 13, 14 en 15 juli. Naast de muziek kunnen bezoekers zich het hele weekend onderdompelen in de hiphop lifestyle met diverse randactiviteiten. Zo is er ruimte voor indrukwekkende skate demonstraties, live graffiti en breakdance battles door gerenommeerde internationale top crews.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch