Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Guus Meeuwis komt met tweede wintereditie in Ziggo Dome

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 14 september 2017 om 12:18

Den Bosch – 14 september 2017 – Guus Meeuwis gaat aan het eind van dit jaar weer optreden in de Amsterdamse Ziggo Dome. De Brabantse zanger houdt op 1 en 2 december in Amsterdam zijn wintereditie van “Groots met een zachte G”. Dit vertelde hij bij RTL Boulevard.

Net als het jaar daarvoor belooft dit een groot spektakel te worden, meldt de zanger. Hij is ook nooit bang geweest dat het concept niet zou werken. “De Wintereditie van Groots met een Zachte G wordt geen standaard kerstshow”, zegt Guus nog in RTL Boulevard.

"We komen met een grote band en iedereen is enthousiast", aldus Guus. "De maand december draait om tradities en ik denk dat we er sinds vorig jaar eentje bij hebben! Die Winter concerten waren zó onwijs leuk dat we niet lang hebben getwijfeld om het nog een keer te doen", zegt Meeuwis op de website van Groots met een Zachte G. De zanger is van plan om de wintereditie uit te laten groeien tot een traditie.

De Brabantse zanger komt niet alleen! Hij nodigt weer een heleboel gasten uit. Vrijdag kunnen de fans alvast kaartjes kopen en zaterdag 16 september begint de officiële kaartverkoop om 10.00 uur. 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch