Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Moeilijke tegenstander voor Rafik Harutjunjan

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 6 februari 2014 om 16:06

Hoe moeilijk het ook was, de tegenstander voor Rafik Harutjunjan is bekend voor het Pierre Doorenbosch boksgala op maandag 17 maart in het theater aan de Parade Den Bosch. Het wordt de Fransman Franck Petitjean. Een veelbelovende licht weltergewicht, die als amateur een grote staat van dienst had, later in de competitie voor de World of Boxing opvallende resultaten heeft geboekt en sinds 2010 als prof actief is. Inmiddels heeft hij elf overwinningen behaald (twee ko’s) en drie nederlagen geleden. Kortom, de ideale tegenstander voor de jonge Brabantse favoriet. In november baarde Petitjean nog opzien door in Izegem onbeslist te boksen tegen de ongeslagen Belg Steve Jamoye.  Als het Rafik zou lukken deze partij te winnen dan maakt hij belangrijke progressie in de zorgvuldige opbouw van zijn carrière.

De kaartverkoop voor het internationale profgala die op maansdag 17 maart zal plaatsvinden in het theater aan de Parade in Den Bosch is al van start gegaan. Vechters die ook hun opwachting zullen maken tijdens dit gala zijn toppers zoals; Andy Souwer Michael van der Heijden, Henri van Opstal, Robbie Hageman, Karapet Karapetjan, Melving Wassing, Somay Bilal alsmede Stephan Danyo, Carlo Liesdek en Barry Groenteman. Kortom: een topgala van niveau!

Het gala wordt georganiseerd door Stichting Ben Bril Memorial om Pierre Doorenbosch te gedenken, de Brabantse bokser die jaren geleden vele triomfen in de ring vierde. 




           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch