Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Jan Smit presenteert Junior Songfestival

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 6 februari 2014 om 11:36

Het Junior Songfestival gaat het twaalfde seizoen in. Kinderen tussen de 10 en 15 jaar schrijven zich in met een zelfgeschreven nummer en nemen het tegen elkaar op tijdens de halve finales en finale in september. De winnaar vertegenwoordigt Nederland tijdens de internationale finale op Malta op 15 november.

Jan presenteert vanaf augustus de programma's waarin de deelnemers vanaf de audities tot de finales worden gevolgd. De kandidaten krijgen onder andere workshops van diverse artiesten, maken een eigen cd en nemen een eigen videoclip op. Daarnaast presenteert Jan de liveshows op 13, 20 en 27 september op Zapp/Nederland 3.

Honderden jonge zangers en zangeressen tussen de 10 en 15 jaar hebben zich al opgegeven. Belangstellenden kunnen meedoen als solist of met een groepje van maximaal 5 personen. De inschrijving loopt nog tot 1 maart.

Het Junior Songfestival werkt wederom samen met Cordaid Kinderstem. De bel- en sms-opbrengsten van het stemmen gaan naar dit goede doel, dat kwetsbare kinderen in ontwikkelingslanden helpt met een veilige thuisbasis en goed onderwijs.



Bron: rtlboulevard.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch