Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Weerman Nico Damen overleden

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 13 mei 2020 om 14:41

Den Bosch - 13 mei - 2020 - Tot ons groot verdriet is onze weerman Nico Damen vandaag, 13 mei 2020, op 78 jarige leeftijd overleden. Nico was al een tijdje ziek en kon door regels geen bezoek ontvangen. Wel stuurde velen een kaart of brief naar hem de laatste tijd. Nico voorspelde bij Radio Atlantis vanaf begin jaren 80 het weer.

Hij was of live in de studio en als dat niet lukte dagelijks via de telefoon op de radio te beluisteren. Nico hoorde bij Atlantis en dat kon je merken op de grote evenementen van de zender, waar hij grote populariteit had onder de bezoekers. Nico Damen voorspelde ook het weer bij een aantal andere zenders, zoals Lokaal 7 en Boschtion. Door zijn vele media optredens was hij een bekende Bosschenaar en Brabander. Zelfs Man bijt Hond maakte een mooie reportage over hem.

Nico we zullen je missen en we wensen alle vrienden en familie veel sterkte. Vanwege maatregelen zal er geen uitgebreide uitvaart zijn, maar hier berichten we nog over. Rust in vrede Nico - je was een goed mens en een nog betere weerman! De link hieronder is een interview uit het Brabants Dagblad van april 2009.

'Goede weerman is helderziend' ...

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch