Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Soldaat van Oranje wegens succes verlengd tot mei 2018

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 20 november 2017 om 12:26

Den Bosch – 20 november 2017 – Soldaat van Oranje is onlangs alweer verlengd tot en met mei 2018. Het is de langstlopende musical van Nederland en de show is nog steeds erg populair. De musical in Katwijk trekt nog elk jaar erg veel bezoekers. Sinds de première is Soldaat van Oranje elke avond uitverkocht.

Je kunt rustig zeggen dat de musical een doorslaand succes is. Vorig jaar werd al bekend dat de voorstelling opnieuw zou worden verlengd tot mei 2017. De musical is inmiddels al ruim 7 jaar te bewonderen in de TheaterHangaar in Katwijk. Vanaf het nieuwe seizoen bestaat het schouwspel uit een nieuwe cast, maar dat zorgt zeker niet voor minder belangstelling.

Sinds de première is Soldaat van Oranje elke avond uitverkocht. De musical heeft sinds 2015 het theaterrecord voor de meeste bezoekers uit de Nederlandse theatergeschiedenis op zijn naam staan. Meer dan 2,4 miljoen mensen hebben de opvoering al gezien.

Soldaat van Oranje is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over de Nederlandse student Erik Hazelhoff Roelfzema. Erik en zijn Leidse kameraden leiden een rustig studentenleven, totdat de Duitsers in 1940 Nederland komen binnen vallen. De oorlog veranderd veel in ons land, ook voor Erik en zijn vrienden. Hij ontsnapt naar Engeland en wordt een echte verzetsstrijder. 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch