Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Dale Watson & His Lone Stars in 2018 naar Paradiso

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 17 november 2017 om 12:48

Den Bosch – 17 november 2017 – Alle countryliefhebbers opgelet, want Dale Watson en zijn band “The Lone Stars” komen zondag 11 maart 2018 naar Paradiso Noord in Amsterdam. De kaartverkoop is deze week van start gegaan, je kunt bij Ticketmaster je tickets halen.

Dale is ook wel bekend als de uitvinder van het genre “Ameripolitan”. De zanger komt zondag 11 maart met zijn nieuwe album “Under The Influence” naar Paradiso Noord in Amsterdam. De inmiddels 55-jarige zanger wordt begeleid door zijn band “The Lone Stars”.

De band bestaat uit drummer Mike Bernal, contrabast Chris Crepps en gitarist Don Pawlak. Verder is er ook een gastoptreden van Miss Celine Lee.

Inmiddels zijn de tickets voor Dale Watson & His Lone Stars in de verkoop gegaan. Concertkaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Dale wordt door vele gezien als “The keeper of the true country music flame”. Zijn grote voorbeeld is Johnny Cash. Net als zijn idool probeert Dale om echte, pure country te spelen.

Met zijn mix van rockabilly, western swing en honkytonk zet hij zich af tegen de mainstreamcountry. Watson haalt de meeste inspiratie voor zijn muziek uit zijn heftige verleden. Het overlijden van zijn verloofde en zijn bijna dodelijke overdosis zijn gebeurtenissen waar veel van zijn muziek over gaat.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch