Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Concertorganisator Live Nation lanceert nieuwe festivalpas

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 22 mei 2017 om 10:43

Den Bosch - 22 mei 2017 - Concertorganisator Live Nation lanceert maandag 22 mei het Festival Passport, een pas waarmee je wereldwijd naar de ongeveer negentig festivals mag die het bedrijf wereldwijd organiseert. Dat meldt Oor.

Live Nation is een Amerikaans bedrijf dat zich richt op de organisatie van evenementen. Het bedrijf ontstond in 2005. In dat jaar produceerde en promootte Live Nation meer dan 28.500 evenementen, waaronder concerten, theatershows en motorsport, met in totaal meer dan 61 miljoen bezoekers. Live Nation is eigenaar of gebruiker van 117 locaties (75 in Amerika en 42 elders in de wereld).

Op de website van het Festival Passport staat geen prijs genoemd, maar Pitchfork weet te melden dat de pas 799 dollar (618 euro) gaat kosten. Bezoekers met het festival paspoort mogen gratis naar binnen bij de 90+ festivals, ook als ze uitverkocht zijn.

In Nederland is de pas geldig voor Down The Rabbit Hole, Lowlands en Woo Hah! In België kun je er onder meer mee naar Rock Werchter, Graspop en TW Classic. Verder mag je met de pas naar Duitse festivals als Rock Am Ring en Rock Am Park en naar Britse festivals als Download, Leeds en Reading.

Vanaf maandag 22 mei om 19:00 uur is het Festival Passport te koop.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch