Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

10 jaar gratis taalles dankzij ABC Leer Mee

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 19 april 2017 om 13:38

's-Hertogenbosch - 19 april 2017 - Al 10 jaar zetten Marjohn en Willeke zichzelf in om gratis taallessen te geven aan mensen die hier behoefte aan hebben. Ze zijn van een klein groepje buitenlandse vrouwen uitgegroeid naar een begrip in Den Bosch met maar liefst 5 locaties.

In 2007 startten Marjohn en Willeke met de Nederlandse taallessen aan een klein groepje buitenlandse vrouwen. Al snel groeide deze groep vrouwen uit naar een veel groter aantal. Van één locatie werden het twee locaties, één locatie met alleen vrouwen en bij de tweede locaties werden mannen en vrouwen toegelaten. Het was direct een succes.  ABC breidden alsmaar verder uit.

In 2009 gingen ze vol trots naar een notaris voor de oprichting van Stichting ABC leer mee. De twee locaties werden op verzoek van de gemeente al snel uitgebreid naar de derde locatie en de vierde, een vijfde volgde in de loop der jaren. Met z’n tweeën had dat natuurlijk nooit kunnen doen. Dat hoefde ook niet, want steeds stonden er vrijwilligers en docenten klaar.

ABC Leer Mee is dankbaar dat ze samen met de vrijwilligers dit toch echt bijzondere werk kunnen doen.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch