Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

139.000 kijkers voor uitreiking 3FM Awards

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 18 april 2017 om 11:21

Den Bosch - 18 april 2017 - 139.000 mensen hebben maandagavond naar de uitreiking van de 3FM Awards gekeken. De uitzending valt daarmee buiten de dag top 25 van best bekeken programma's. Het 3FM Awards Festival was ook live te volgen op de radio en Internet.

Op Tweede Paasdag (maandag 17 april) werd er in TivoliVredenburg in Utrecht het 3FM Awards Festival gevierd, waar 5.000 mensen aanwezig waren. De 3FM Awards zijn de jaarlijkse muziekprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door de luisteraars en volgers van NPO 3FM.

Kensington was de grote winnaar van de avond: de band ging met de prijzen voor beste live act en beste album naar huis.Ook Broederliefde, Chef'Special en Martin Garrix vielen in de prijzen. Rapper Boef won voor zijn clip bij het nummer Habiba een award.

Volgens Basyl de Groot, de zendermanager van 3FM,  laten deze winnaars, zo zei hij, 'zien dat de zender staat voor de beste muziek die in Nederland gemaakt wordt'. ,,Ik ben er ontzettend trots op dat de acts die we ooit als 3FM Talent in het zonnetje hebben gezet de grote winnaars van de avond zijn. NPO 3FM is een springplank voor nieuw, Nederlands talent en dat wordt hier opnieuw beloond.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch