Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Xander de Buisonjé presenteert stadiontournee 100% NL

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 31 maart 2017 om 11:18

Den Bosch - 31 maart 2017 - Xander de Buisonjé presenteert de 100% NL tournee langs vier voetbalstadions in Den Bosch, Heerenveen, Kerkrade en Den Haag. Twintig artiesten treden op. Dat heeft zanger De Buisonjé donderdagochtend bekendgemaakt op de radiozender.

Radiozender 100% NL trekt aankomende zomer het land door met het evenement 100% NL SPEELT LIVE. Het evenement reist langs vier voetbalstadions in Nederland. De shows zitten daarom ook vol met voetbalelementen. Zo zal zanger Xander Buisonjé de rol van aanvoerder op zich nemen en een elftal aan artiesten presenteren.

Tijdens de shows komen van de twintig artiesten steeds elf acts in actie, Onder meer Nielson, Gerard Joling, Ruth Jacott, Ali B, Glennis Grace, Jeroen van der Boom en VanVelzen werken mee met aan tournee. Ook Kenny B, Edsilia Rombley, Frans Duijts, Diggy Dex en Wolter Kroes zijn er bij. Als warming-up treden Toontje Lager-voorman Erik Mesie en Henk Temming van het Goede Doel op.

De stadiontour wordt afgetrapt in Stadion de Vliert in Den Bosch op 10 juni. Een week later is het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen aan de beurt en op 24 juni het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. De tournee wordt afgesloten met twee concerten op 30 juni en 1 juli in het Kyocera Stadion in Den Haag.

De kaartverkoop voor 100% NL Speelt Live begint zaterdag.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch