Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Armin van Buuren komt naar Mysteryland

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 29 maart 2017 om 10:51

Den Bosch - 29 maart 2017 - Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso en Brennan Heart komen in 2017 naar Mysteryland. Carl Cox, Deadmau5, Dillon Francis, DVBBS, Netsky, Oliver Heldens, Sven Väth en Wildstylez zijn ook aanwezig bij de 24e editie van het festival.

Na een afwezigheid van meer dan tien jaar keert Armin van Buuren deze zomer terug op Mysteryland. De DJ, die eind mei twee keer in de Arena staat, is een van de blikvangers op het langstlopende dancefestival van Nederland dat in het weekend van 26 en 27 augustus wordt gehouden

Mysteryland is een dancefeest dat sinds 1993 in Nederland gehouden wordt. De slogan voor het festival luidt Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!, sinds 2011 kent Chili ook een Mysteryland en in 2014 startte de eerste editie van Mysteryland op het Woodstock Festival terrein in Bethel, Verenigde Staten.

Bij de verschillende edities hebben veel verschillende dj's en bands opgetreden. Zo groeide het feest uit van een housefeest tot een festival met veel verschillende stijlen dat een breder publiek moest trekken. De genres muziek die er gedraaid worden zijn: techno, house, trance, dance, hardstyle, urban, hiphop en electro, en in de eerdere edities ook hardcore.

Mysteryland maakt woensdag om 12.00 uur de complete line-up bekend van het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld en begint dan ook met de kaartverkoop.

Meer dan tweehonderd artiesten bezoeken in het weekend van 26 en 27 augustus het Floriadeterrein.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch