Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Elton John kijkt uit naar zeventigste verjaardag

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 24 maart 2017 om 11:17

Den Bosch - 24 maart 2017 - Elton John heeft er geen moeite mee om zaterdag zeventig jaar te worden. De zanger kijkt uit naar zijn verjaardag, zoals hij elk jaar doet. "Het is mooi om dingen te vieren in het leven", aldus John in een interview met Apple's radiostation Beats 1.

Elton Hercules John, geboren als Reginald Kenneth Dwight is een Engelse popzanger, componist en pianist. Bij leven werden er van hem meer dan 300 miljoen opnamen verkocht. Hiermee is hij een der bestverkochte artiesten aller tijden.

Dit jaar heeft hij meerdere jubilea om bij stil te staan. John wordt niet alleen zeventig, maar viert ook vijftig jaar samenwerking met Bernie Taupin en het 25-jarig bestaan van de Elton John AIDS Foundation.

John weet dat hem een feestje te wachten staat dit weekend, maar de plannen zijn nog grotendeels geheim voor hem. De organisatie is in handen van echtgenoot David Furnish.

"We hebben onze ups en downs gehad", vertelt de zanger over zijn relatie van twintig jaar. "Maar we zijn steeds sterker geworden. De kinderen hebben het grootste verschil gemaakt. Want als je kinderen hebt, gaat het niet meer om jezelf maar om hen."

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch