Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Kensington en Lucas Hamming bij 3FM Awards

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 22 maart 2017 om 13:26

Den Bosch - 22 maart 2017 - Ook Kensington en Lucas Hamming staan volgende maand op het podium van het 3FM Awards Festival. De komst van de Utrechtse band en de singer-songwriter werd woensdag aangekondigd in de ochtendshow van Domien Verschuuren.

Verschuuren maakte ook bekend dat Jett Rebel, Kraantje Pappie, HAEVN en Fresku op maandag 17 april van de partij zijn. Daarmee is de line-up van het prijzenfestijn compleet.

Op tweede paasdag spelen in totaal 21 Nederlandse acts op een van de vier podia van het 3FM Awards Festival in het Utrechtse TivoliVredenburg. Eerder werd de komst van acts als De Staat, Chef'Special, Rondé en Broederliefde al aangekondigd.

De 3FM Awards is een muziekprijs voor Nederlandse artiesten die sinds 2005 jaarlijks wordt uitgereikt door radiozender 3FM in maart tijdens het weekend van de Nederlandse pop. De winnaars worden bepaald door de luisteraars, die kunnen stemmen op hun favorieten via internet. Een uitzondering hierop vormt de Schaal van Rigter. Deze prijs is vernoemd naar de in 2004 overleden presentator Wim Rigter en wordt uitgereikt aan de artiest wiens single het afgelopen jaar het meest op de zender te horen is geweest.

De radiozender maakt maandag de genomineerde acts en artiesten bekend. Op Tweede Paasdag worden de 3FM Awards 2017 uitgereikt.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch