Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Alice Cooper ook dit jaar naar Tilburg

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 1 maart 2017 om 11:59

Tilburg - 1 maart 2017 - Alice Cooper komt ook dit jaar naar Nederland. De glamrocker verzorgt op maandag 4 december een concert in 013 in Tilburg. Kaarten voor het concert zijn vanaf zaterdagochtend te koop.

Alice Cooper is een Amerikaans rockzanger en muzikant. Tot 1974 was dit ook de naam van de door hem opgerichte band waarvan hij deel uitmaakte als zanger. Beiden -zanger en band- werden bekend om hun rockmuziek met extravagante en -reeds voor het fenomeen punk- op choqueren gerichte podiumacts.

Alice Cooper is het alter ego van Vincent Furnier. De naam Alice Cooper was aanvankelijk ook denaam van Furniers band. Furnier begon in 1974 na het uiteenvallen van de band aan een succesvolle solocarrière.

Cooper verzorgde in juni ook al een concert in 013, toen stond hij met zijn band voor een uitverkochte zaal. Het vorige concert van Cooper zorgde voor aardig wat ophef in Tilburg. De glamrocker gebruikte tijdens zijn show zo veel rook dat de brandweer uitrukte. De afzuiging van 013 rekende zo snel af met de rook, dat omstanders dachten dat de concertzaal in brand stond.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch