Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Ali B wil 'écht iets groots en goeds doen'

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 22 februari 2017 om 11:30

Den Bosch - 22 februari 2017 - Ali B wil zijn bekendheid en invloed gebruiken om iets te betekenen voor de wereld. "De intentie om écht iets groots en goeds te doen, dat zit nú diep in mij. En die kracht vertrouw ik blindelings."

In gesprek met Nieuwe Revu vertelt de 35-jarige rapper dat hij toen hij jonger was al geloofde in een mooiere wereld. "Alleen probeer ik nu met een oplossing te komen in plaats van me alleen af te vragen waarom er problemen zijn. Ik voel nog steeds dat ik een rol en een plicht heb in de samenleving, dat is nooit veranderd."

Ali Bouali, zoals de rapper en komiek eigenlijk heet, heeft het gevoel een rol en een plicht te hebben in de samenleving. "Ali B Op Volle Toeren'' betekent voor mij veel meer dan een leuk tv-programma. Het neemt vooroordelen weg. Mijn theatershows, mijn muziek, alles heeft voor mij een maatschappelijke boodschap. Zelfs mijn rol als coach bij The Voice. Dat draait voor mij om sociaal aanzien."

Ali B blijft volgend jaar als coach bij The Voice, zo verklapt hij aan Metro. ''Ik mag er eigenlijk niks over zeggen, maar fuck it, ik zeg het gewoon: Ik ben er volgend jaar weer bij. Ik vind het ontzettend leuk om te doen. Vergelijk het met voetbal: als het Nederlands elftal speelt, zijn er 16 miljoen coaches die er iets van vinden. Dat is bij The Voice ook. Als je dan een van de vier echte coaches bent, dan is dat een enorme eer.'' aldus Ali B.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch