Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

DTV Den Bosch gekozen als nieuwe lokale omroep

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 7 februari 2017 om 14:41

Den Bosch - 7 februari 2017 - Het Commissariaat voor de Media (CvdM) heeft gekozen voor DTV Den Bosch als lokale omroep ’s-Hertogenbosch. Dit was ook het advies van de gemeenteraad, wat 7 februari bekend gemaakt werd.

Den Bosch TV heeft nog tot 17 maart om bezwaar te maken tegen het CvdM, als ze de keuze maken om geen bezwaar te maken, hoopt DTV Den Bosch dit jaar nog te starten als lokale publieke omroep mits er subsidie van de gemeente Den Bosch verleend wordt.

DTV Den Bosch (het broertje van DTV Oss) was met Den Bosch TV nog een van de kandidaten om Boschtion op te volgen. Radio Atlantis en RTV Dieze haakte eerder al af. DTV Den Bosch zou in principe al direct kunnen beginnen, omdat het gebruik kan maken van de faciliteiten van DTV Oss.

Echter zijn de meningen over de keuze flink verdeeld, vele zijn fel tegen. Één van de reacties, uit het Brabants Dagblad luidt als volgt:

“DTV Den Bosch krijgt die net zoveel geld als Oss ik mag het toch niet hopen gelet dat Boschtion 90.000 euro per jaar kreeg, die opvreters in Oss kregen 300.000 euro en ze konden nog niet rond komen dus de komende jaren wordt er door de gemeete oss nogmaals 20.000 per jaar over gemaakt maar laten we eens beginnen met het salaris van die Horvat 75.000 per jaar , laten ze eens bij DTV OSS zorgen voor fatsoenlijk regio tv en dat de geluid en beeld kwaliteit werd verbeterd. ik betwijfel ten zeerste of het wat wordt STERKTE DEN BOSCH met met nieuws uit OSS????

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch