Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Zes Volendamse zangers genomineerd voor Vakprijs

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 26 oktober 2009 om 14:01

Volendam - 26 oktober 2009 - Maar liefst zes Volendamse vertolkers van het Nederlandstalige lied zijn door hun collega’s gekozen als best 4 in 2 categorieën! Jan Smit, Nick & Simon en de 3js werden genomineerd. In 2008 werden Nick en Simon al verkozen als beste duo/groep van België en Nederland.

In 2008 werden Nick en Simon al verkozen als beste duo/groep van België en Nederland. De redactie van de Vakprijs Nederlandstalige & Vlaamse Lied, heeft ook andere genomineerden van 2009 bekend gemaakt! Onder het motto; Als beste gekozen door je eigen collega’s uit de branche, zijn in ieder van de 11 categorieën de 4 genomineerden bekend. In de categorie Oeuvre Prijs zijn er dit jaar 5 genomineerden, omdat de nummer 4 en 5 van de uitslag hetzelfde aantal stemmen verkreeg.

In 2009 kon er gestemd worden op 893 deelnemers uit de branche. 34% van de verspreiders van het Nederlandstalige Lied vulde hun stembiljet in. Notaris Ypma heeft net als vorig jaar proces verbaal opgemaakt van de verkiezing en de uitslag is nu definitief. In december worden de 11 bronzen beelden uitgereikt. In verband met media belangen is de datum en locatie nog niet bekend, maar deze zal binnenkort via mediacampagnes worden gecommuniceerd.

De Vakprijs is er voor alle verspreiders van het Nederlandstalige en Vlaamse lied in Nederland en België en heeft als doelstelling de promotie van het genre in de brede zin van het woord. Voor meer informatie, of volledige uitslag, kijk op www.vakprijs.nl.

Bron: Grootwaterland.nl – Redactie Vakprijs

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch