Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK


Agenda Atlantis Live

Atlantis Live Megaspektakel zondag 14 december 2008 te Tilburg!

Op zondag 14 december vanaf 14.00 Atlantis Live! In de prachtige zaal van De Voltage, het grootste indoor entertainment centrum van Nederland, aan de Groenstraat in Tilburg treden vele artiesten die je dagelijks hoort op de radio live voor je op! Onder andere René Schuurmans, Gebroeders Ko, Henk Damen, Charlène, Frank van Etten, Wesley, De Deurzakkers, Stef Ekkel, Peter Smulders, Johan Heuser, Danny & Angelique, Peter van de Velden, Kevin Smit, Ronnie van Bemmel, Sylviah, Patrick!, René Diepenbrock en "Idol" André Pronk maken hun opwachting! Klik hier voor kaartverkoop....René Schuurmans sluit Atlantis Live 2008 knallend af!

De Brabantse zanger René Schuurmans zal Atlantis Live 2008 in Tilburg waardig afsluiten. Vanaf de tijd dat Radio Atlantis piraat was, hebben de Brabantse zender en zanger al een hechte band. René die regionale bekendheid kreeg en Atlantis later weer de support van René! Inmiddels heeft de zanger uit Den Dungen al jaren landelijke bekendheid en laat hij nu merken dat hij zijn roots niet is vergeten. Vanaf 19.00 zal hij dan ook een prachtige Live Performance geven, om op deze manier het concert een knallend einde te geven!René Schuurmans

René Schuurmans is dé feestartiest van het moment. Met hits als “Hela Ho”, “Als ik haar zie” en “Laat de zon in je hart” maakt hij van ieder optreden een waar spektakel.
Al in de beginjaren kwamen de muzikale capaciteiten van deze geboren Brabander tot uiting en drumde hij als klein kereltje mee met optredens van diverse orkesten.
Na zijn debuutsingle in 2003 "Op de Griekse Toer" en het succesnummer “Samen” besloot René zelf zijn melodielijnen en teksten te gaan schrijven.
Het creëren van een eigen sound, zijn vriendelijke voorkomen en zijn toegankelijkheid maken Rene Schuurmans uitermate geliefd bij het grote publiek en organisatoren van evenementen.
Vele hits, waaronder "Diep in mijn Hart", "Zomaar Verliefd" en “Samen met Jou” scoren hoog in de hitlijsten.
Zijn laatste album, “Vanaf Vandaag”, stond wekenlang genoteerd op nummer 5 in de Mega Album Top 100.
De daarbij behorende DVD is zeer divers en krijgt lovende recensies.
"Handen in de Lucht" is op dit moment zijn hit die de lijsten bestijgt en op het moment alle feesttenten en locaties op zijn kop zet.
Eind 2006 zette René Schuurmans met zijn concert een uitverkochte Maaspoort volledig op zijn kop en dit jaar komt hierop een vervolg !! .Kortom, René is niet meer te stoppen!
www.reneschuurmans.com

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch