Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK
 Links op de foto enkele programmamakers uit de begintijd van Radio Atlantis. Linksonder Ad Visser (Theo Libregts), daarboven Sue Ellen en in het midden de grote man van Atlantis: Kojak (Toon Libregts). Rechtsonder Loes en helemaal rechts, nog net te zien: Rik de Kikker. De foto werd genomen in 1983 voor een artikel in een buurtblad. Hieronder de huidige DJ's van het legale Atlantis (sinds 2006):
DJ André begon zijn carrière in 1978 bij de zender Las Vegas. Daarna maakte hij vanaf 1980 de start mee van Radio Caroline, de voorloper van het huidige Radio Atlantis. André is dus al sinds 1980 aan dit station verbonden. Momenteel is hij secretaris van de Stichting en draait hij op zaterdag ochtend vanaf 09.00 Dauwtrappen en op doordeweekse dagen is hij één van de mensen achter "Thuis in Brabant".
Antonio is landelijk bekend als zanger, maar is in de ogen van velen bijna een echte Brabander. Bij Radio Atlantis maakt hij vanaf 2006 zijn officiële radiodebuut. Elke dinsdagmiddag in Puur Hollands tussen 14.00 en 17.00 de rubriek; Maak me Gek! Met shownieuws, diverse gasten en natuurlijk alles rondom het Nederlandstalige lied. Wij noemen hem al de Albert Verlinden van Radio Atlantis.
Bas de Louw begon als DJ bij Radio Atlantis op het moment dat de zender hoorde dat het ook binnenkort in Oost Brabant is te beluisteren. Laat Bas nou net zijn roots hebben in dat gebied. (Zeeland/Landerd). Elke maandag van 19.00 tot 21.00 draait hij zijn plaatjes in "de Muzikale Stampot" voor jonge en oud. Een plaat aanvragen kan elke maandag, mocht de televisie vervelen.
Conny Kerssens begon haar carriere bij Radio Atlantis begin jaren 80. Daarna had ze samen met haar man haar eigen zender; Radio Verona. Daarna was ze 18 jaar actief bij de Bossche Lokale Omroep. Haar hoogtepunt waren de bezoeken van Frans Bauer. Met Puur Hollands en de Carrousel is ze weer terug bij haar oude liefde: Radio Atlantis. Dagelijks van 15.00 en elke zaterdag tussen 14.00 en 16.00.
           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch