Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Bossche politiek nog niet overtuigd van keuze lokale omroep

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 1 oktober 2015 om 15:32

Den Bosch - 1 oktober 2015 – Op 11 september was al bekend dat het college van Burgemeester en Wethouder hun voorkeur uitsprak naar een combinatie van de lokale omroep Maasdonk en ex-Boschtion medewerkers, RTV Dieze, om het gat dat Boschtion achter liet op te vullen. De meerderheid van de Bossche politiek is echter nog steeds niet overtuigd van deze keuze. Dit blijkt uit een bijeenkomst van de Commissie Maatschappelijke Ontwikkelingen van afgelopen woensdag.

Voor de opvolging van het Boschtion zijn vier zenders in de race. Naast RTV Dieze dat de voorkeur heeft van de B en W zijn dat: Atlantis Lokaal, Den Bosch TV en DTV Oss.

Volgens de Mediawet mag de gemeente zich op dit moment alleen maar bemoeien met een advies aan het Commissariaat waarbij nu alleen de samenstelling van het PBO van belang is. De inhoud van de plannen en de bijbehorende financiering telt in deze fase nog niet mee, tot grote ergernis van een groot aantal partijen. Binnenkort stemt de gemeente raad over het definitieve advies voor het Commissariaat voor de Media.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch