Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Burgemeester Den Bosch wisselt 'bijbanen' in

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 19 maart 2015 om 12:03

Den Bosch - 19 maart 2015 - Burgemeester Ton Rombouts van Den Bosch heeft er enkele 'bijbanen' bij. Tegelijkertijd kondigt Rombouts aan dat hij stopt met enkele andere nevenfuncties. In een brief aan de gemeenteraad meldt Rombouts dat hij van plan is om onder meer voorzitter te worden van de Stichting Klachten en Geschillen Zorg. Hier denkt hij vier à vijf vergaderingen per jaar mee bezig te zijn.

Tevens heeft de Europese Commissie Rombouts benoemd tot lid in de Jury Europese Culturele Hoofdstad. Binnenkort verwacht Rombouts tevens aan te treden als lid van de Eerste Kamer namens het CDA, zoals eerder al bekend was.

Mede daarom heeft hij een aantal 'bijbanen' afgezegd. Zo is de Bossche burgemeester onder meer gestopt als voorzitter van de Stichting Burgomasters, als lid van de jury Europese Jeugd Hoofdstad en als lid van de stichting Amici Almae Matris van de Katholieke Universiteit Leuven. Per mei 2016 loopt zijn laatste termijn af als bestuurslid van sportkoepel NOC*NSF.

Tot slot meldt Rombouts dat hij zijn werkzaamheden als voorzitter van de stichting E-Laad.nl en als voorzitter van het Kennisplatform Elektromagnetische Velden & Gezondheid met 30 tot 40 procent terug brengt.

Bron: bd.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch