Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

René Schuurmans april 2007 ...

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 4 januari 2010 om 14:33

Column René Schuurmans

Enige tijd geleden ben ik benaderd door Stichting Dol Fijne Therapie. Doordat het doel en verhaal achter deze stichting mij en mijn gezin zo aan sprak heb ik besloten hiervoor Ambassadeur te worden.
De Stichting Dol Fijne Therapie zamelt geld in om kinderen met een verstandelijke en/of motorische beperking (van drie jaar en ouder) mee te kunnen laten doen aan dolfijnondersteunende therapie bij het Curacao Dolphin Therapy & Research Center (CDTC) in Curaçao. Dit kunnen bijvoorbeeld autistische kinderen zijn, maar ook kinderen met het Downsyndroom of niet-aangeboren hersenletsel na vroeggeboorte of hersentrauma komen voor deze veelbelovende therapie in aanmerking. Inmiddels hebben de eerste kinderen via de SDFT de therapie mogen volgen en de resultaten zijn veelbelovend. Vanuit alle gezinnen afzonderlijk worden hele mooie nieuwe stapjes in de ontwikkeling van het kind gemeld.
Op zondag 13 mei houdt deze stichting samen met Amarant 'Diving with the Stars': een 'meet and greet' onder water om geld in te zamelen voor de dolfijntherapie voor kinderen. Niet alleen ik maar ook Henk Wijngaard, Maud, Herman, Djumbo, Wesley, Rob van Daal en vele anderen steunen deze middag alle kinderen die nog op de wachtlijst staan.

Fans kunnen via een mailtje naar een bod uitbrengen. De hoogste bieders worden beloond met een introductieduik, bestaande uit een theorie-les en een zwembadduik. Dit alles omlijst met een optreden van één van de artiesten en foto- en filmmateriaal van de duik met de bekende Nederlander. In totaal doen er tien artiesten mee aan de actie. Per artiest worden zeven duiken geveild.Tijdens de actie in het zwembad van de Amarant-vestiging aan de Bredaseweg 570 is er in een feesttent plaats voor kijkers. Die betalen vijf euro entree.

Nadere informatie met onder meer de namen van alle deelnemende artiesten is te vinden op http://www.stichtingdolfijnetherapie.nl.

Dus willen jullie me een keer zien optreden in zwembroek …………………………????!!!!
Steun dan samen met mij dit goede doel en neem samen met mij een duik naar weer een stapje verder.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch