Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

PERRON-3 draait twee filmklassiekers in de zomervakantie

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 23 juli 2019 om 12:56

Den Bosch - 23 juli 2019 - Deze zomer vertoont PERRON-3 voor de thuisblijvers twee ware filmklassiekers als matineevoorstelling. Op woensdag 31 juli staat de musical West Side Story op het programma en op woensdag 7 augustus geniet je van Audrey Hepburn in Breakfast At Tiffany’s. Een heerlijke middagbesteding in de zomervakantie!

West Side Story (1961) is een musical gebaseerd op het bekend Romeo en Julia-verhaal. In New York waar de rivaliserende straatbendes de Jets en de Sharks tegen elkaar strijden voor hun territorium en respect, worden Jets-leider Tony en Maria, het zusje van de Sharks-leider verliefd. Hun liefde is gedoemd te mislukken.
woensdag 31 juli | 14.00 uur | Kleine Zaal

Breakfast at Tiffany's (1961) is de film waarin Audrey Hepburn schittert in een van haar beroemdste rollen. Holly, een jonge vrouw uit New York, ontmoet Paul wanneer hij naar haar appartementencomplex verhuist. Hij wordt onderhouden door een rijke, oudere vrouw, en heeft de ambitie om het te maken als schrijver. Holly werkt als een dure callgirl, en is op zoek naar een rijke, oudere man om te kunnen trouwen. Wanneer Holly en Paul verliefd worden bedreigt dit het leventje van beiden.
woensdag 7 augustus | 14.00 uur | Kleine Zaal

HEVO Seniorenkorting op films
HEVO-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op de zomerfilms. Let op: korting is alleen geldig aan de theaterkassa en niet in de online ticketshop.

Spaar voor een gratis filmkaartje
Met de PERRON-3 Filmstrippenkaart spaar je snel voor een gratis filmkaartje! Is je kaart vol? Dan kun je deze inleveren bij de kassa voor een gratis filmkaartje voor een reguliere donderdagavond film. Lees alles over deze actie op www.perron-3.nl/acties

Naast de zomerfilms hebben we in PERRON-3 het volgende filmprogramma:

wo 14 aug 13.00 u: JEUGD: CLUB-3 Picknickfilm (AL)
zo 1 sept 11.00 u: FILMBRUNCH: Green Book
do 5 sept 20.15 u: FILM: My Foolish Heart
do 12 sept 20.15 u: FILM: Three Identical Strangers
do 19 sept 20.15 u: FILM: Welcome To Marwen
zo 22 sept 14.30 u: JEUGD: CLUB-3 Film: Elvy’s Wereld – So Ibiza (AL)
do 26 sept 20.15 u: FILM: The Bucket List (incl. collecte KWF)
zo 29 sept 11.00 u: FILMPLUS: Mamma Mia Here We Go Again

Meer informatie, entreeprijzen en reserveren: www.perron-3.nl/agenda

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch