Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Nieuws bestuur voor Farant

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 3 april 2019 om 09:44

Den Bosch - 3 april 2019 - Per 1 juni 2019 wordt Hanneke Jacobs aangesteld als bestuurder en Erik de Rooij als directeur van Farent, de nieuwe fusieorganisatie van Juvans Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en Welzijn Divers. Hanneke Jacobs is afkomstig van MEE Gelderse Poort in Arnhem waar zij de afgelopen 7 jaar bestuurder was. Daarvoor was zij onder meer werkzaam bij adviesbureau K2 en welzijnsinstelling Vivaan in Oss. Erik de Rooij is sinds 2008 werkzaam bij Welzijn Divers, waarvan de laatste drie jaren als directeur-bestuurder en waarnemend bestuurder Farent.

Voorzitter van de Raad van Toezicht Stan Vloet is verheugd over de nieuwe samenstelling van het bestuur van Farent: “Met de aanstelling van Hanneke Jacobs als bestuurder en Erik de Rooij als directeur, hebben we een sterke combinatie gevonden, die met respect voor het verleden van Welzijn Divers en Juvans, richting gaat geven aan de toekomst van Farent.”
Ook bestuurder Hanneke Jacobs ziet er naar uit om Farent samen met Erik de Rooij te gaan aansturen: “Farent vervult als brede innovatieve organisatie voor sociaal werk een cruciale rol in de transformatie van het sociaal domein door de inwoners centraal te stellen. Als nieuwe bestuurder van Farent kijk ik ernaar uit de synergie in de fusie organisatie verder vorm te geven, zodat we samen met gemeenten, hun inwoners en de maatschappelijke partners zorgen voor een veerkrachtige samenleving.”

Per 1 januari 2019 hebben Welzijn Divers en Juvans Maatschappelijk werk de krachten gebundeld. Samen vormen ze de nieuwe organisatie voor sociaal werk Farent. Met een organisatie van 270 professionals en ruim 1100 vrijwilligers is Farent betekenisvol voor alle bewoners van ’s-Hertogenbosch en 10 gemeenten in De Meierij en Midden-Brabant. Farent biedt een breed palet aan dienstverlening, van buurtinitiatief tot en met individuele ondersteuning.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch