Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Boekenweek in Perron-3

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 19 maart 2019 om 12:54

Den Bosch - 19 maart 2019 - Bestsellerauteur en spraakmaakster Vréneli Stadelmaier geeft humoristisch theatercollege over onzekerheid. In het kader van de aanstaande Boekenweek 2019 (23 t/m 31 maart) presenteren Perron-3 en boekhandel de Omslag uit Rosmalen op woensdag 27 maart Vréneli Stadelmaier met F*ck die onzekerheid.

Dit humoristische theatercollege, naar haar gelijknamig boek, gaat over de grootste barrière die vrouwen tegenkomen in het realiseren van hun dromen: onzekerheid. Op geheel eigen wijze belicht schrijfster Vréneli Stadelmaier dit thema, waarmee op een bijzondere manier wordt aangesloten bij het thema van de Boekenweek 2019: De Moeder De Vrouw.

Naast F*ck die onzekerheid presenteert Perron-3 in de maand maart verder nog Sjaak Bral, Steven Brunswijk, een stand- up comedy avond o.l.v. Leon van der Zanden en elke donderdag en zondag een film. Ook in de tweede helft van maart biedt Perron-3 een gevarieerd aanbod voor een leuke avond uit in Rosmalen:

Do 21 mrt, 20:30 u: Seks met Sjaak – Sjaak Bral (cabaret)
Wat is er gebeurd met de seksuele vrijheden uit de jaren ’60 en ’70? En waar komt toch die nieuwe preutsheid vandaan? Sjaak Bral ging op onderzoek uit en presenteert een humoristische avond vol hoogtepunten.

Vr 22 mrt, 20:30 u: Van slaaf tot meester – Steven Brunswijk (cabaret)
150 jaar na de afschaffing van de slavernij mag je er best grappen over maken. Toch..? Steven Brunswijk, de voormalige Braboneger, gaat samen met het publiek op zoek naar het antwoord op die vraag. [UITVERKOCHT]

Wo 27 mrt, 20:00 u: Theatercollge F*ck die onzekerheid – Vréneli Stadelmaier (literair)

Tijdens de Boekenweek 2019 presenteren Perron-3 en boekhandel de Omslag een humoristische theatercollege over onzekerheid van Vreneli Stadelmaier, auteur van de gelijknamige bestseller en o.a. co-host van het Radio 1 programma Spraakmakers.

Za 30 mrt, 20:30 u: Comedy Vibe – Leon van der Zanden e.a. (cabaret)
Een stand-up comedy avond met headliner Leon van der Zanden, comedians Vincent Geers en Kim Schuddeboom en een DJ behind the wheels. Kortom, een ideale avond om uitbundig te lachen.

Iedere donderdag en zondag presenteert Perron-3 films voor groot én klein:

do 21 mrt, 2015 u: Fences I zo 24 mrt, 11:00 u: Ocean’s 8 (HEVO-korting) I do 28 mrt, 20:15 u: BlacKkKlansman

Meer informatie, entreeprijzen en meer: perron-3.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch