Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Spetterend optreden The Explosion Rockets

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 7 december 2018 om 11:17

Rosmalen - 7 december 2018 - Het dak van Kentering Rosmalen gaat er weer af op zondagmiddag 16 december tijdens een spetterend optreden van The Explosion Rockets. Zij nemen u, na 2 succesvolle optredens vorig jaar en dit jaar in Kentering Rosmalen, opnieuw mee terug naar de eindjaren ’50 beginjaren ’60.

De tijd van Elvis, Buddy Holly en Cliff Richard. The Explosion Rockets spelen de nummers van toen exact zoals deze vroeger zijn uitgebracht op single. Alle licks & tricks worden tot in de perfectie nagespeeld. Het tempo, de sound, de toonsoort, alles klopt tot in de perfectie.
Geen standaarden met bladmuziek op het podium. Er moet ruimte zijn om te bewegen. Zanger Ruud Kuijpers heeft ook het hele podium nodig. De band spat van het podium af wat meteen overslaat op de zaal. De muziek werkt zo aanstekelijk dat vanaf de eerste tonen die de band speelt, de dansvloer gelijk vol stroomt met dansers, die deze pas weer verlaten bij de laatste toon van het laatste nummer.
The Explosion Rockets is niet zomaar een band die muziek van vroeger speelt. Zij nemen U vier uur lang mee naar de hits van toen, maar ook naar de mooie B-kantjes en haast vergeten beauties van toen.
De prachtige zaal van Kentering Rosmalen aan de Dorpsstraat 54 te Rosmalen wordt omgetoverd tot een zaal uit de vijftiger en zestiger jaren. Veel tafels, stoelen, hangtafels, een grote dansvloer en op het podium The Explosion Rockets.
Een klasse band die, na de heroprichting in 1985, op vele podia in heel Nederland hebben gestaan.
Zondagmiddag 16 december is het weer zover en heeft Kentering Rosmalen de band opnieuw weten te contracteren.

Albert West
Na het eerbetoon aan Albert West op 1 april vorig jaar bleek dat er voor Albert en zijn muziek en de muziek uit de fifties and sixties in het algemeen, veel belangstelling bestond. Een volle zaal en een prima sfeer. “Dit moeten we vasthouden” dacht de organisatie van Kentering Rosmalen toen. Eén of twee keer per jaar een soort back to the fifties and sixties organiseren, zoals vroeger….
De directie van Kentering Rosmalen had toen zoveel positiefs over The Explosion Rockets gehoord, dat zij besloot deze band vorig jaar te contracteren. Het werd een groot succes met een volle zaal en een prima sfeer. Reden genoeg om voor dit jaar The Explosion Rockets zelfs twee maal te contracteren.
Zondagmiddag 16 december staan zij opnieuw op het grote podium van Kentering Rosmalen.

The Explosion Rockets
De band heeft zijn sporen de afgelopen 33 jaar al dik verdiend. Zij stonden al met diverse bekende artiesten op het podium, hebben verschillende CD’s en DVD’s gemaakt en zijn niet meer weg te denken op de Nederlandse podia. 25 April vorig jaar stond de band nog in Ahoy Rotterdam.
Eerder dit jaar speelden zij op het eiland Wight en stonden zij in een grote Elvisshow in Luxemburg.
Naast zanger Ruud Kuijpers, bestaat de band uit slaggitarist Thom Sens, bassist Hank van Empel, sologitarist Joost Roest, drummer Frans van Esch en toetsenist Martien van Engelen.
Meer info: www.explosionrockets.nl

Voor de dansliefhebbers is er een grote dansvloer aanwezig.

Als u verzekerd wilt zijn van een zitplaats, kom dan op tijd leert de ervaring. De zaal van Kentering Rosmalen gaat zondagmiddag 16 december om 13.00 uur open en het 4 uur durend optreden begint om 14.00 uur.
Kaarten bestellen á € 10,00 via tel. 06-45.92.85.86 (Thom Sens) of tel. 06-43.46.25.24 of email: .
Op de avond zelf kosten de kaarten aan de zaal, mits nog voorhanden, € 12,50.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch