Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

André Rieu ook dit jaar weer naar Maastricht

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 10 oktober 2018 om 12:44

Den Bosch - 10 oktober 2018 - Goed nieuws voor fans van André Rieu! De maestro kondigt namelijk de vijftiende editie van de traditionele zomeravondconcerten in Maastricht aan. André Rieu geeft dit jaar voor het vijftiende jaar op rij zomeravondconcerten op het Vrijthof in Maastricht.

André Rieu op Vrijthof
De artiest staat op 5, 6 en 7 juli 2019 samen met zijn ‘Johan Strauss Orkest’ op het Vrijthof. André speelt aan het begin van januari eerst nog in de Ziggo Dome voor een nieuwjaarsconcert.

Kaartverkoop
Kaarten voor de shows op vrijdag 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli gaan eind deze week in de verkoop. De verkoop start op vrijdag 12 oktober om 10:00 uur via de website van Rieu zelf.

Klassiek voor iedereen
De muzikant gaf de afgelopen jaren maar liefst 88 concerten in Maastricht voor duizenden bezoekers. Rieu wil klassieke muziek zo aantrekkelijk mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. In plaats van mensen die zwijgend naar klassieke muziek luisteren heeft de maestro liever een dansende vrolijke menigte die volop aan het genieten is van de show.

Bron: artiestennieuws.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch