Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Imrane Oulad Omar eerste versterking voor FC Den Bosch

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 7 augustus 2018 om 11:18

Den Bosch - 7 augustus 2018 - FC Den Bosch en Imrane Oulad Omar hebben overeenstemming bereikt over een contract voor de duur van een seizoen met een optie tot verlenging aan Bossche zijde voor nog twee seizoenen. Oulad Omar komt over van AS Trencin, een club die uitkomt in de Fortuna Liga, de hoogste Slowaakse competitie. Oulad Omar sluit per heden aan bij de Bossche ploeg.

Imrane Oulad Omar is geboren op 11 december 1997 in Amsterdam. De aanvallende middenvelder begon zijn voetbalcarrière in de jeugd bij DWS, waarna hij uiteindelijk in de jeugdopleiding van SC Heereveen terechtkwam. Via Zeeburgia en Achilles’29 kwam hij in de loop van het seizoen 2017-2018 bij AS Trencin terecht.
Directeur Paul van der Kraan over de komst van Oulad Omar: “Imrane is creatief en is in staat om zijn teamgenoten in scoringspositie te brengen. Hij is gemotiveerd en gedreven om zijn kwaliteiten bij FC Den Bosch te bewijzen. Met het aantrekken van Imrane laten we zien dat in de nieuwe situatie bij FC Den Bosch talentontwikkeling nog altijd hoog in het vaandel staat. We kijken er naar uit om met hem te gaan samenwerken en wensen hem veel succes toe bij FC Den Bosch!”

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch