Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Jeroen Woe en Niels van der Laan geven Kwisconcert

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 13 juni 2018 om 13:38

Den Bosch - 13 juni 2018 - Jeroen Woe en Niels van der Laan, de cabaretiers die te zien waren in De Kwis dat vorige maand ten einde kwam, gaan een concert geven waarin nummers te horen zijn die voortkomen uit het quizprogramma.

In elke aflevering van De Kwis, dat werd gepresenteerd door Paul de Leeuw, zongen Woe en Van der Laan een liedje over de voorafgaande week.

Deze nummers zal het cabaretduo in concertvorm ten gehore brengen. De zogenoemde "Kwisconcerten" worden gegeven op 30 en 31 augustus en 1 en 2 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Er zal ook een registratie van de concerten op televisie worden uitgezonden, op 13 oktober en 17 november om 22.30 uur bij BNNVARA op NPO 1. Van der Laan en Woe worden tijdens de optredens bijgestaan door een ensemble en de Miguel Wiels-band.

Onderdeel

Het programma begon in 2011 als onderdeel van de zaterdagavondshow Pau!l van Paul de Leeuw en later bij Langs de Leeuw. Sinds 2013 was De Kwis als zelfstandig programma te zien op NPO 1, met gemiddeld 1.755.000 kijkers.

Bekende onderdelen zijn de muzikale parodieën, de Spannende toon, de Inkwisitie en De lopende band. Na 115 afleveringen besloten de makers unaniem om de serie te beëindigen. Naast De Leeuw, Woe en Van der Laan waren ook Joep van Deudekom en Rob Urgert in het programma te zien.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch