Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

De Koningstheateracademie presenteert: Theaterfestival Kunstmest

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 29 mei 2018 om 13:54

Den Bosch - 29 mei 2018 - `Eenmaal, andermaal…' Dé humorveiling van Nederland. Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis organiseren studenten van de Koningstheateracademie een veiling van de meest openhartige kunstvorm die ons land rijk is: het cabaret.

Op drie wervelende avonden openen zij de poorten van de eeuwenoude handelsstad Den Bosch en heten u van harte welkom in de intieme setting van hun studentenkamers. De toekomstige meesterstukken van het cabaret zetten hoog in, want iedere avond zullen zij maar liefst 20 korte en langere voorstellingen van ongekend kaliber op u afvuren. 

Deze variant van Theaterfestival Kunstmest is uniek in haar soort. In deze theatrale expositie nemen studenten het publiek mee op tour langs de meest edele werken van cabaret. Dit alles onder leiding van theatermaker Minou Bosua (van o.a. Minoux en de Bloeiende Maagden).

De avond wordt afgesloten met een spetterende veiling waar u kunt bieden op dit veelkleurig pallet van jong talent. Wellicht neemt u dan, voor een appel en een ei, de nieuwe Youp van ‘t Hek mee naar huis. Dus spaar al uw kleingeld op, kom naar Den Bosch en help ons kunst van kitsch te onderscheiden!

Data: 6,7 en 8 juni
Adres: Havensingel 25, ‘s-Hertogenbosch
Aanvang: 19.30 uur
Entree: 5 euro

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch