Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Soldiers Of Jah Army voor optreden naar Poppodium 013

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 11 april 2018 om 10:09

Tilburg – 11 april 2018 – Soldiers of Jah Army komt naar Nederland! De Amerikaanse reggaeband staat op dinsdag 24 julie op de planken van poppodium 013 in het Brabantse Tilburg. De kaartverkoop voor het evenement begint (aankomende) vrijdag 13 april om 10.00. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de site van Ticketmaster.

Goed nieuws dus voor de fans van reggae en de fans van Soldiers ofJah Army (SOJA) in het bijzonder. De Amerikaanse band treedt op 24 juli op in Poppodium 013 te Tilburg. Het belooft een energieke, positieve avond vol muzikale diversiteit te worden!

Soldiers of Jah Army (SOJA) is een reggaeband afkomstig uit het Amerikaanse Virginia. De muzikanten touren al 20 jaar lang de wereld over en zijn de ultieme belichaming van love, peace and happiness. Hun muziek is enorm divers en is een vrolijke mix van reggae, go-go, hardcore, Latin, rock en hiphop. Het meest succesvolle album “Amid The Noise And Haste” hebben de bandleden in 2014 uitgebracht. Ze hebben hiervoor samengewerkt met onder andere Damian “Jr. Gong’ Marley, Michael Franti en Nahko. Het meest recente album uit 2017 is “Poetry” in Motion” en kan beschouwd worden als een een “poëtische ode aan het leven”.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch