Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Ronnie Flex en Naaz grote winnaars van de Edison Pop Awards

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 15 februari 2018 om 12:15

Den Bosch – 15 februari 2018 – De Edison Pop Awards zijn weer uitgereikt. 12 februari was het zover en werden de onderscheidingen overhandigd aan de artiesten die dit het meest verdienden. De grote winnaars van de avond waren niemand minder dan Ronnie Flex en de nieuwkomer Naaz.

Rapper Ronnie flex en zangeres Naaz mochten beiden twee beeldjes mee naar huis nemen. Ronell, zoals de rapper echt heet, was met maar liefst drie nominaties in de categorieën “album”, “hiphop” en “pop” de grootste kansmaker.

De “Blijf Bij Mij”-zanger mocht met het album “Rémi” de prijs voor de categorie “hiphop” in ontvangst nemen. Hij nam het op tegen collega rappers Sevn Alias en Fresku & Mocromaniac. In de categorie “album” won Flex van Jeangu Macrooy en Thomas Azier. Ronnie won echter de prijs voor “pop” niet. Deze prijs won Chef’Special voor het album “Amigo”.

Naaz had met “Words” de beste videoclip en werd uitgeroepen tot “nieuwkomer van het jaar”. De prijs voor beste videoclip ging daardoor voorbij aan Boef met “Habiba” en Someone met “The Deep”. Vinchenzo en Dave Budha zagen de prijs voor “nieuwkomer” aan zich voorbijgaan

Boef had een moeilijke start van het jaar. Door zijn controversiele uitlatingen belandde hij volop in het nieuws en werd de artiest zelfs geboycot door meerdere festivalorganisaties, radiostations en zelfs een vliegtuigmaatschappij. Ook Edison-jurylid Bart Wijlaars was van mening dat Sofiane Boussaadia, zoals de rapper echt heet, moest worden uitgesloten van de Awardsshow. Toen dit niet gebeurde nam Wijlaars zelfs ontslag. Boef was genomineerd voor twee Edisons in de categorieen “beste videoclip” met “Habiba” en “beste song” met het nummer “Krantenwijk”. Beide prijzen zag de rapper aan zijn neus voorbijgaan. Naaz 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch