Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Bibelot viert 50-jarig jubileum met concert Jett Rebel

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 27 november 2017 om 11:02

Dordrecht – 27 november 2017 – Het poppodium in Dordrecht viert haar 50-jarig jubileum. Ze vieren dit met een optreden van niemand minder dan singer-songwriter Jett Rebel meldt Bibelot. 9 december viert Bibelot haar vijfstigste verjaardag.

Jelte Tuinstra, beter bekend als Jett Rebel staat op zaterdag 9 december op het podium van de main in Dordrecht. Na zijn album ‘Venus & Mars‘ is de artiest niet te stoppen. In zijn eentje maakte hij zijn derde album ‘Super Pop‘ in twaalf maanden tijd. Met zijn ‘Super Pop Tour’ komt hij deze prestatie in Dordrecht vieren. Tickets voor de artiest zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Bibelot.

Het Dordrechtse poppodium Bibelot viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. Om dit te vieren staat het hele seizoen in het teken van bijzondere evenementen. Het concert van Jett Rebel is onderdeel van het jubileumprogramma.

Jett en zijn band gaan na de Nederlandse tour ook de grens over. In november trapte de zanger zijn eerste Duitse tour af. Hier geeft Rebel 6 shows. Ook in Spanje geeft de singer-songwriter, en zijn fantastische band, tevens een reeks optredens. Deze shows vinden plaats van 12 tot 17 december 2017. 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch