Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

The Rolling Stones brengen verzamelalbum ‘On Air’ uit

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 14 november 2017 om 13:59

Den Bosch – 14 november 2017 – De wereldwijde Engelse rock-‘n-rollband “The Rolling Stones”, brengen een gloednieuw verzamelalbum uit. De box set staat vol met hits uit de jaren zestig. Het album krijgt de naam “On Air”. Vrijdag 1 december kun je het album in de winkels kopen.

Het verzamelalbum van The Rolling Stones is een echte must-have voor de echte fans. De sixties verzameling bestaat uit maar liefst 2 disks. Er staan in totaal 32 nummers op de disks. De eerste disk bevat een tracklist met 18 songs en op de tweede disk zijn zo een 14 songs te beluisteren. Beide CD’s beschikken over tracks die in de jaren zestig zijn uitgebracht door de rockband.

Naast de bekende hits als “Cops And Robbers”, “The Last Time” en “Cry To Me”, staan er ook opnames van de BBC-sessies op On Air. In totaal bestaat het gehele studioalbum uit 32 klassieke Rolling Stones nummers.

Vanaf vrijdag 1 december ligt het verzamelalbum van The Rolling Stones in de winkels. De echte liefhebbers kunnen het album alvast reserveren via bol.com. On Air is verkrijgbaar op CD en LP.

Keith Richards bevestigde eerder dit jaar al dat The Stones weer in de studio waren gedoken om een nieuw album te maken. Na het grote succes van coveralbum “Blue & Lonesome”. Het album verscheen in 2016, heeft de band besloten om hierop voort te borduren. The Rolling Stones zijn net weer terug van hun Europese tour en hebben nu dus weer genoeg tijd om aan een nieuw succes te werken. 

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch