Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Ook Van Dik Hout bij Royal Park Live in de tuin van Paleis Soestdijk

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 31 mei 2017 om 11:28

Den Bosch - 31 mei 2017 - Van Dik Hout en HAEVN zijn toegevoegd aan de line-up van Royal Park Live. De line-up is nu BLØF, Van Dik Hout, Doe Maar, Rob Dekay, Daniël Lohues, Ad Vanderveen & WW Ensemble, Van Morrison, HAEVN met Michael Prins en Racoon.

Royal Park vindt plaats op 6, 7, 8 & 9 juli 2017.
De organisatie maakte dinsdag de namen bekend van de artiesten die deze zomer de voorprogramma’s verzorgen tijdens Royal Park Live. Van Dik Hout verzorgt op 6 juli het voorprogramma van BLØF. Op 7 juli warmt Rob Dekay het publiek voor Doe Maar. Daniël Lohues, Ad Vanderveen & WW Ensemble doen dat een dag later (8 juli) voor Van Morrison. En natuurlijk niet te vergeten verzorgt HAEVN met Michael Prins het voorprogramma van Racoon op 9 juli.

Royal Park Live 
Royal Park Live vond vorig jaar voor het eerst plaats. Toen verzorgden BLØF, Damien Rice en Counting Crows concerten in de tuin van Paleis Soestdijk. Voor dit jaar zijn nog enkele kaarten te koop voor de concerten van Doe Maar, BLØF en Racoon. De show van Van Morrison is helaas al uitverkocht.

Paleis Soestdijk
We zijn te gast op Koninklijke grond. Tot en met 2004 werd Paleis Soestdijk nog bewoond door Prinses Juliana en Prins Bernhard. Tijdens Royal Park is het paleis het sprookjesachtige decor van de concertavond. Zowel staand in de paleistuin als zittend op de tribune heb je een prachtig zicht op het podium.

Eten & Drinken
In de paleistuin staan diverse foodtrucks voor je klaar met een variëteit aan eten of geniet je van mooie wijnen. Met de picknickbox maak je jouw Royal Park-beleving compleet. De picknickbox bestel je samen met je ticket. Voor de ultieme Koninklijke beleving reserveer je een Toscaans Diner Arrangement. Aan een lange wit gedekte tafel geniet je dan van heerlijk eten met uitzicht op het Paleis.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch