Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Talpa Radio geïnteresseerd in Mattie en Wietze

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op vrijdag 7 april 2017 om 11:50

Den Bosch - 7 april 2017 - Talpa Radio toont interesse in radio-dj's Mattie en Wietze. In de toekomst zou de zender de dj's misschien wel willen contracteren. "Mattie en Wietze zijn erg goede radiomakers." Dat zegt een woordvoerder van Talpa Radio tegen NU.nl.

Talpa Radio is de radioafdeling van Talpa Media van de oprichter John de Mol jr.. Per 1 oktober 2016 vormde de 538 Groep samen met de Sky Radio Group een gezamenlijk bedrijf. Sinds 9 januari 2017 heet de overkoepelende organisatie Talpa Radio, een naam die voor 2012 ook al door De Mol werd gebruikt.

Donderdag meldde De Telegraaf dat ooggetuigen de twee dj's bij het radiostation van Talpa zouden hebben gezien. Geruchten gingen dat er mogelijk onderhandelingen bezig waren.

Een woordvoerster van Talpa reageert: „Mattie en Wietze zijn hele goede radiomakers, zie ook hun staat van dienst. Talpa Radio zou deze talentvolle dj’s graag op een van onze zenders willen programmeren. Ze hebben alleen op dit moment nog een overeenkomst met Qmusic.”

Programmadirecteur Iwan Reuvekamp van Qmusic laat weten: „Ik heb niet gehoord dat Mattie en Wietze hier weggaan.” Het radioduo heeft bij die zender een vast dienstverband voor onbepaalde tijd.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch