Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Pleun Bierbooms wint The Voice of Holland 2017

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 20 februari 2017 om 11:44

Den Bosch - 20 februari 2017 - Pleun Bierbooms (18) uit Nuenen werd vrijdag voor 2,5 miljoen kijkers de zevende Voice of Holland. Coach Waylon is zo trots als een pauw op zijn Brabantse nachtegaal. Pleun was al weken de torenhoge favoriet. Ze werd zelfs al vergeleken met Adele.

De studente marketing en communicatie met een bijbaantje als afwasser heeft nu een platencontract in handen. De fans van de kleine zangeres, Pleunkabouters, dragen haar alvast op handen.

Tijdens de finale nam Bierbooms het op tegen de andere kandidaten Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost. Bierbooms werd gecoacht door jurylid Waylon.

Bierbooms zong tijdens de finale van de talentenshow het nummer What Hurts The Most. Tijdens de eerste tussenstand moesten kandidaten Thijs Pot en Vinchenzo Tahapary de show vrijdagavond als eerste twee verlaten. Uiteindelijk ging de strijd tussen Bierbooms en Provoost.

Coach Waylon is trots op zijn protégé. De zanger zat dit seizoen voor het eerst op het rode pluche van de draaistoelen. Hij nam het stokje over van Anouk, die een tweede seizoen van The Voice of Holland voor zich uitschoof omdat ze voor de zesde keer moeder ging geworden.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch