Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Laatste uitzending 30 december

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 30 december 2009 om 15:51

Den Bosch - 30 december 2009 - Op woensdag 30 december 2009 zijn alle luisteraars, fans en artiesten welkom bij de afscheidsuitzendingen van Radio Atlantis. Van 9.00 ’s-morgens tot 21.00 ’s-avonds zijn er live programma’s van vele deejays van nu en uit de jaren 80. Alle uitzendingen zijn vrij bij te wonen. De studio is gevestigd aan de Gestelseweg 2 in ’s-Hertogenbosch. De programma’s zijn te beluisteren in de hele regio ’s-Hertogenbosch via de kabelfrequentie 92.4 FM en via www.radioatlantis.fm. Vanaf 1 januari 2010 is Radio Atlantis alleen nog te beluisteren via het internet.

Beste luisteraars, fans en artiesten,

In februari 2010 zou Radio Atlantis op een grootse manier zijn 30 jarig bestaan vieren, maar dit halen we helaas niet meer.
Door praktijken van de afdeling Jeugd en onderwijs van de Gemeente 's-Hertogenbosch zijn wij de dupe geworden van wanbeleid van deze afdeling.
Een overheid die liegt, chanteert, afspraken niet nakomt en saboteert. Twee jaar lang stroomuitval, vervuiling en zoveel hinder dat we verschillende periodes maanden lang helemaal stil lagen met onze bedrijfsvoering. Je kunt het allemaal lezen op radioatlantis.fm. Met als gevolg tienduizenden euro's schade in 2009 en ook in het jaar daarvoor, waarvan de Gemeente in 2008 slechts 20 procent uitbetaalde. Vorig jaar op last van de Gemeente verhuist en nu hebben ze schriftelijk laten weten dat in onze nieuwe studio ook geen toekomst meer zit. Er moet steeds een school komen, en daarvoor gaat de gemeente over lijken!

Op woensdag 30 december 2009 zijn alle luisteraars, pers, fansen artiesten uitgenodigd om onze afscheidsuitzending bij te wonen. U hoeft uw voeten niet te vegen, want dat deden de bouwvakkers ook nooit.

Iedereen is welkom vanaf 9 uur 's morgens tot 9 uur 's avonds bij de één na laatste dag van kabeluitzending in Brabant en Gelderland. Het is een schandaal dat de Gemeente 's-Hertogenbosch een organisatie die zoveel betekend heeft voor de stad, nu helemaal kapot heeft geprocedeerd! Alle deejays en oud medewerkers kunt u deze dag condoleren, met het einde van Radio Atlantis.
           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch