Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

SPM door naar laatste vier in de beker

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 30 januari 2014 om 13:42

SPM Shoeters heeft zich geplaatst voor de halve finale van de beker. Na de eerste wedstrijd in Zwolle (60-79) was de tweestrijd eigenlijk wel beslist, maar SPM Shoeters maakte het zichzelf toch nog lastig.

"De focus was duidelijk niet aanwezig", zei coach Sam Jones tegen SPM Shoeters TV. "In ons achterhoofd speelde dat we negentien punten voorstonden, we waren niet zo scherp zoals we altijd zijn. Ik wil niet verliezen in de Maaspoort, no matter what, dus ik ben blij dat we het in de tweede helft hebben opgepikt."

Landstede Zwolle ging de hele wedstrijd aan de leiding, kwam veertien punten voor, maar in het vierde kwart kwam SPM Shoeters toch op gelijke hoogte. De halve finaleplaats was wel binnen, toch wilden beide teams per se winnen. Met nog veertien seconden te gaan (66-69), mocht de thuisploeg de bal innemen na een time-out, toen Sergio de Randamie Marcel Aarts vasthield. De bal was nog niet in het spel, dus kreeg Aarts twee vrije worpen, plus balbezit voor SPM Shoeters. Aarts gooide tweemaal raak en uit het balbezit mikte Kees Akerboom een jumpertje door de ring, waardoor SPM Shoeters ook het tweede duel uit de kwartfinale won: 69-68. In de volgende ronde wacht een thuis- en uitwedstrijd tegen de winnaar van het duel Den Helder-Groningen



Bron: SPMshoeters.nl
           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch