Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Marco Korebrits brengt ode aan Richard Janse met single 'Leef, lach en geniet'

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 22 januari 2014 om 12:28

Zo als al eerder bekend is gemaakt zal op zaterdag 19 april 2014 Marco Korebrits z'n nieuwe single "Leef, lach en geniet" presenteren tijdens het eerste lustrum van de Richard Janse fandag in Tilburg. Het idee is afkomstig van z'n management bureau "Brabant Music Events". Er is voor deze titel gekozen daar dit Richard zijn levens motto was. Hier is dus ook de gehele songtekst rond om gemaakt. Op 8 maart zal de bijbehorende clip opgenomen gaan worden in Tilburg door Danny The Clipcompany en Robert Vegt deze laatste heeft tot nu toe alle clips van Marco Korebrits al gemaakt en naar volle tevredenheid van het Managment.

Alles, zowel de cd opnamen als het maken van de clip is in goed overleg gegaan met Harry en Sjanneke Janse, de ouders van de in 2009 veel te jong overleden zanger. De gehele single en de clip wordt gesponsord door verschillende mensen uit de muziek wereld. Zo heeft Annet van Awp Producties songteksten en videoclips de tekst van het nummer geschreven en heeft Roy Otters de orkestband de opnamen het afmixen en het koren voor zijn rekening genomen. De clip opnamen wordt gesponsord door Danny van "The clip Company en door Robert Vegt. Op dit moment zijn ze nog op zoek naar een ondernemer die de kosten wil betalen voor het persen van de cd nadat de laatste sponsor zich helaas heeft terug getrokken wegens privé omstandigheden.

"We zouden graag een sponsor of een perser vinden die ons zou willen helpen met het sponsoren van 1000 cd`s zodat deze tijdens de fanclubdag uitgedeeld kunnen worden aan de fans die Richard tot op de dag van vandaag nog altijd trouw zijn. De ontwerpen van de hoes zijn al klaar net als de opnamen van de muziek en om een tipje van de sluier op te lichten kunt u hierbij de voorkant van de cd hoes bewonderen. Voor contact of meer informatie mail naar of bel 06-19915095", aldus de organisatie.



Bron: tvoranjeshownieuws.nl
           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch