Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Kind van de club Danny Verbeek leider van FC Den Bosch

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op dinsdag 11 december 2018 om 15:05

Den Bosch - 11 december 2018 - FC Den Bosch als koploper in de Keuken Kampioen Divisie. Na jaren van misère is er eindelijk weer reden tot optimisme bij de Brabanders. Natuurlijk met hulp van de Georgische portemonnee van Kakhi Jordania. Nog altijd wachtend op een definitief ja-woord van de KNVB, maar op allerlei manieren al actief in Den Bosch. Jordania junior ziet zijn kans en gaat zich komende winter roeren op de transfermarkt om Den Bosch om de titel te kunnen laten strijden.

Danny Verbeek knijpt zich wel eens in zijn arm. Hij, de jongen van de stad, het kind van de club, keerde in de zomer van 2017 bij zijn Den Bosch. Hij zal ongetwijfeld gedroomd hebben van een succesvolle terugkeer, maar realistisch gezien had ook Verbeek nooit gedacht daadwerkelijk een rol van betekenis te kunnen spelen. Nu is hij aanvoerder van Den Bosch en probeert hij de verwachtingen te temperen. Na de gelukkige zege op NEC bleef Verbeek stoïcijns melden dat er over promotie nog niet nagedacht moet worden.

Voor de middenvelder zou het een terugkeer betekenen in de Eredivisie. Als talent brak hij door in Den Bosch en werd hij opgepikt door Standard Luik, waar hij een vierjarig contract tekende maar nooit een seconde in competitieverband in actie kwam. Het was een wat merkwaardige overstap destijds die ook niet goed uitpakte. Bij FC Utrecht en NAC Breda kwam hij weer aan spelen toe, maar blessures stonden een succesvolle Eredivisie-toekomst in de weg.

Met zijn ervaring, prima passtechniek, goede schot uit de tweede lijn en inzicht en werklust is Verbeek voor dit Den Bosch goud waard. Hij is een leider, een speler tegen wie de jonge talenten die zeker nog een kans krijgen onder trainer Wil Boessen opkijken en een speler die de in Nederland belande buitenlanders de helpende hand toereikt.

Verbeek is terug, nu Den Bosch nog. Er gaan wilde geruchten over spelers die in aantocht zijn, Verbeek hoort het gniffelend aan. Hij is 28 en zou een terugkeer van zijn Den Bosch naar de Eredivisie dolgraag meemaken. Het kan nu, met dank aan Jordania en met dank aan de opgeleefde Verbeek die de Bossche ploeg bij de hand neemt.

Bron: vi.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch